Yozgat'ta 80 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Yozgat’ta iki gündür etkili olan kar ve tipi sebebiyle 80 köy yolu ulaşıma kapandı.İl Özel İdaresi ekipleri köy yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 1 dk
visibility 197
update 11:48
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Yozgat'ta 80 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

İlde etkili olan kar ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Yozgat –Çorum Alaca yolunda aşırı soğuk sebebiyle şehirler arası otobüs yolda kaldı. Aynı güzergahda seyreden TIR’larda buzlanan yolda ilerleyemedi. Ali Kemal Yıldırım idaresindeki 42 LT 454 plakalı TIR Yozgat Alaca yolunda kar ve buzlanmadan dolayı yolda kaldı. Yıldırım, geceden beri mahsur kaldığını belirterek lastik zincirinin kopmasından dolayı yolda kaldığını söyledi.

İlde etkisini sürdüren kar ve tipi kazalarıda beraberinde getirdi.Yozgat istikametinden Sivas İstikametine seyir halinde olan Emin Kurt yönetimindeki 31 ABL 04 araç Esentepe mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki ağacı kırarak karşı yolda takla attı. Kazada araç sürücüsü ve yanındaki Mehmet Kurt yaralandı. Yaralılar Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kar ve tipi nedeniyle İl Özel İdaresi ve kara yollarına bağlı ekipler yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Trafik ekipleride denetimleri artırarak sürücüleri zincirsiz araç kullanmamaları konusunda uyarıyor.

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!