Yozgat'ın Stadyum Hayali Başka Bahara Kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, iki (2) ay önce Yozgat Stadyumu'nun sorunları ve yeni bir stadyum yapılması hakkında Gençlik ve Spor Bakanı'na verdiği yazılı soru önergesine bakandan gelen tek cümlelik cevabı kamuoyuyla paylaştı.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 1 dk
visibility 92
update 00:14
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Yozgat'ın Stadyum Hayali Başka Bahara Kaldı

Bakanlıktan gelen cevap yazısına tepki gösteren Keven, “Yozgat Stadyumu'nun eksikleri ve daha önce bizzat bakan tarafından söz verilen yeni stadyum ile ilgili 2 ay önce verdiğim yazılı soru önergesine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan cevap geldi.

Ne yazık ki bütçe imkânları doğrultusunda değerlendirilecektir gibi somut olmayan, bir cümlelik bir cevap gelmiştir. Her seçim öncesi verilen türlü vaatlerin seçimden sonra nasıl Sümen altı edildiğinin resmidir! Takdiri Yozgat halkına bırakıyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!