TÜGVA Yozgat'ta Yola Çıktı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yozgat'ta ilk yönetim kurulu toplantısını il temsilcisi Kazım Emiroğlu Şimşek başkanlığında yaptı. Şimşek, geleneklerine bağlı kalarak çağın gereklerini iyi okuyabilen topluma ve insanlığa değer katan başarılı ve sorumluluk sahibi bir Yozgat gençliği için yola çıktıklarını söyledi.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 2 dk
visibility 92
update 21:39
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
TÜGVA Yozgat'ta Yola Çıktı

 

Bir kaç gencin inisiyatifi ile kutlu bir amaç için kurulan TÜGVA, Yozgat ile birlikte Türkiye'nin tüm illerinde ve uluslar arası düzeyde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Yozgat'ta TÜGVA'nın sorumluluğunu üstlenen Kazım Emiroğlu Şimşek, geçtiğimiz hafta sonu Çapanoğlu Kent Park Tesislerinde ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

 

Sabah kahvaltısı sonrası TÜGVA'nın kuruluş amaçları ve Yozgat'taki mevcudiyeti hakkında bilgi veren Şimşek, 450 metre kare alana sahip vakıf binasında tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından kısa sürede önemli sosyal ve  kültürel faaliyetlere imza atacaklarını söyledi.

 

Amaçlarını, ' Geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir Yozgat gençliği için çalışmak' olarak açıklayan Şimşek, bu amaç doğrultusunda hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

 

Şimşek şunları söyledi: "Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamak birincil misyonumuzdur. Yozgat'ta da teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Yeni hizmet binamızda tadilat çalışmaları önümüzdeki günlerde tamamlanacak.  En kısa sürede gençlere yönelik faaliyetlerimize başlayacağız. Gençliğe yönelik önemli projelerimiz olacak. İnşallah bu projeleri kamuoyu ile uygulamalı olarak paylaşmaya devam edeceğiz. Bizimle birlikte bu kutlu yolculuğa çıkan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

TÜGVA Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

 

İl Temsilcisi: Kazım Emiroğlu Şimşek

Teşkilat Koordinatörü: Ömer Faruk Açıkgöz

Yüksek Öğrenim Koordinatörü: Osman Hulusi Üzüm

Çalışanlar Koordinatörü: Bekir Şengül

Dış İlişkiler Koordinatörü: Celil Altıparmak

Kadın ve Aile Koordinatörü: Sümeyya Nur Akbulut

Medya İletişim Koordinatörü: Ali Çakır

Eğitim Koordinatörü: Mehmet Buğra Hazinedaroğlu

Lise Koordinatörü: Burak Doğdaş

Ortaokul Koordinatörü: Mustafa İbiş

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!