Sorgun'da Millet Parkı İçin Yer Tahsis Edildi

Yozgat’ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Erkut Ekinci, "bu güne kadar başlanamayan Millet Bahçesi yeri için Mükremin Göleti etrafında bulunan 259 dönümlük arazinin belediyeye tahsis edildiğini" söyledi.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 2 dk
visibility 168
update 21:54
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Sorgun'da Millet Parkı İçin Yer Tahsis Edildi

Sorgun Belediye Başkanı Ekinci yaptığı açıklamada" Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Sorgun’a sözü olun Millet Bahçesi Projesi’ne bugüne kadar yer tahsisinin yapılamaması nedeniyle başlanamadığını belireterek Millet Bahçesi projesi için Mükremin Göleti etrafında bulunan 259 dönümlük arazinın belediyeye tahsisi yapıldığını söyledi.

Başkan Ekinci açıklamasının devamında; "Sözü alınan birçok yerde projeler tamamlanırken, biz Millet Bahçesi’nin yerinin tahsisini henüz yaptırdık. Şuan projede başladığımız noktaya geri döndük. Belediyemizin girişimleri neticesinde siyasilerimizin ve Sayın Valimizin desteği ile Mükremin Gölet’i etrafında bulunan 259 dönümlük alan Millet Bahçesi için belediyemize tahsisi yapıldı. Henüz yolun başındayız arsa tahsis edildi ama daha işimiz çok, peşini bırakmadan projeye bir an evvel başlamak, temelini atmak gerek. Hep birlikte bunu da başaracağız. Çok şükür Sorgun da birlik ve beraberlik meyvesini vermeye başladı. Sorgun için elini taşın altına koyan, Sorgun’u bir adım ileri götürmek isteyen, gelecek nesillere daha güzel bir Sorgun bırakmak isteyen herkesle aynı taraftayız. Bizim hayallerimiz Sorgun üzerine kurulu, amacımız çabamız daha güzel bir Sorgun inşa etmek” ifadelerini kullandı.

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!