Saraykent'te Öğrenciler Tıp Bayramını Kutladı
Saraykent İlköğretim Okulu öğrencileri Saraykent Devlet Hastanesi Başhekimi Serdal Gök’ü ve hastanede bulunan hekimleri ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
Yozgat’ın Saraykent ilçesinde bulunan Saraykent İlköğretim okulu öğrencileri devlet hastanesin başhekimi ve doktorlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.
Ziyarete Saraykent İlköğretim Okul Müdürü Mahmut Mert, sınıf öğretmeni Canan Şen ve 8’nci sınıf öğrencileri Saraykent Devlet Hastanesine giderek başhekim nezdinde bütün hastane personelinin ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Tıp bayramı dolayısıyla yapılan bu ziyaretten memnun olduğunu söyleyen Başhekim Serdal Gök öğrencilere ince düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. Öğrencilere doktorluk mesleği ve hastanenin mevcut durumu hakkında bilgilendirip veren Başhekim Gök; Öğrencilerin TEOG sınavına yönelik çalışmaları ve gelecek ile ilgili düşünceleri hakkında sohbet etti.