Oktay, Sorgun'a müjde verdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Fuat Oktay Yozgat’ın Sorgun ilçesine Millet Bahçesinin kurulacağını söyleyerek, bayram sonrası yer tespiti için bakanlıktan incelemeye gelecekler dedi.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 2 dk
visibility 135
update 21:54
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Oktay, Sorgun'a müjde verdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Fuat Oktay Yozgat’ın Sorgun ilçesine Millet Bahçesinin kurulacağını söyleyerek, bayram sonrası yer tespiti için bakanlıktan incelemeye gelecekler dedi.

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Tarık Yılmazla Yozgat Gündemine konuk oldu. Oktay Yozgat’la ilgili önemli açıklamalarda bulunurken  Sorgun’a da müjde verdi.

 

SORGUN’A MİLLET BAHÇESİ

 

Sorgun’a yine bir Millet Bahçemiz, Yozgat’a da Menekşe evlerinde bir Millet Bahçemiz başlıyor. Ben buradan bunun müjdesini de vereyim Sorgun’da inşallah hemen bayram sonu bakanlığımızdan da millet bahçesinin yeri ile ilgili araştırmaya, incelemeye gelecekler, dolayısıyla da bu projeyi Sorgunda başlatıyoruz orayada güzel bir Millet Bahçemiz olcak. Orada yürüyen havalimanı , hızlı tren projelerimiz bu ilçemize de katkısı en büyük katkısı olacak ilçelerimizden biri.

 

KABALI PROJESİNİ KAYBETMEMİZ GEREKİYOR

 

Kabalı projesini kaybetmemiz gerekiyor. Sorunlar vardı, onunla arkadaşlarımız ilgilendi. Evet sorunu çözdük ama yapısal sorun varsa geriye gitmeden bunu çözmek istiyoruz. Burası Türkiye’ye örnek bir proje. Bakanlık inceleme yaptı. Raporu da gelecek.

 

BU KIŞ DOĞALGAZI KULLANACAK

 

Saraykent’imize de doğalgaz sözümüz vardı. İnşallah bu kışa doğalgazla girerler inşallah. Oraya bir de millet bahçesi yapacağız.

 

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!