Milletvekili Keven pazar esnafını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat Kapalı Pazar Yerinde kurulan Çarşamba pazarında esnafı ziyaret etti.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 1 dk
visibility 209
update 21:41
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Milletvekili Keven pazar esnafını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat Kapalı Pazar Yerinde kurulan Çarşamba pazarında esnafı ziyaret etti.

 

Yozgat Kapalı Pazar Yerinde pazarcı esnafı ile sabah çayı içerek sohbet eden Keven, “Yozgat Kapalı Pazar Yerinde pazarcı esnafımızı ziyaret ettik. Hayırlı kazançlar diledik. Allah esnafımızın yardımcısı olsun. Esnafımız halkın alım gücü olmadığı için yoğunluğun olmamasından dolayı dertli! Esnafı, çiftçisi, üreticisi hep birlikte bu ülkeye sahip çıkacağız. Esnafın siftahına engel olan zincir marketlere düzenleme getireceğiz. Bıçak kemiği de geçti artık!” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!