Mesire Alanına Ahşap Cami

Yozgat’ın Akdağmadeni Belediyesi ilçede bulunan ‘15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı' olan mesire alanına inşa edilen ahşap camide sona gelindi.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 1 dk
visibility 216
update 10:05
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Mesire Alanına Ahşap Cami

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan yaaptığı açıklamada, çalışmalarda sona gelindiğini söyledi. İlçe merkezine hakim bir konumda bulunan ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği mesire alanının ismi ‘15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı' olarak değiştirildiğini anımsatan Daştan, “Şu anda park içerisinde ahşap işçiliği ile inşa edilen cami, konumu ve güzelliği ile ilçe merkezinin her yerinde görülüyor.

İlçemizde belediye hizmetlerinin yanı sıra, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda yaptığımız çalışmalar devam edecek” ifadelerini kullandı.

Ahşap işçiliği ile inşa edilen caminin iç döşemesinin yapılması ardından ibadete açılacağı kaydedildi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!