Kaza Anı Mobesede
Yozgat'ta aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yaşanan trafik kazaları mobese kameralarına yansıdı. Erkeğin hatalı olduğu trafik kazasında mağdur bayanın saç baş yolarcasına tepkisi dikkat çekti.
Yozgat Araştırma Hastanesi Kavşağında kameralara yansıyan görüntüde Yozgat istikametine seyreden iki otomobilde solda bulunanı hatalı bir şekilde u dönüşü yapmaya kalkınca hemen yanında seyreden otomobilin kendisine çarpmasına neden oluyor. Kazanın üzerlerinden atan sürücüler dışarı çıktıklarında önce otomobillerini kontrol edip daha sonra tartışmaya tutuşuyor. Dönüş yapmak isterken otomobiline hatalı bir şekilde çarpman sürücüyle tartışan bayan sürücünün saç baş yolarcasına tepkisi kameralara yansıdı.
Diğer kaza da aynı kavşakta yaşandı. Bu kez karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya minibüs çarparak takla atıyor. Minibüsün çarptığı yaya şans aracın altında kalmaktan kurtulurken kazanın yaşandığı yerde bulunan hastaneden olay yerine kısa süre içerisinde gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi ile yaralılar ambulanslara gerek kalmadan yaralıları sedye ile hastaneye yetiştiriyor.
Son kaza 100. Yıl Sanayi Sitesi Kavşağında yaşandı. Bu kazada aşırı süratli seyreden otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Bir anda yoldan savrulan otomobil önce orta refüje çarpıyor daha sonra ise takla atıyor. Dumanlar yükselen araçtan yaralıyı etraftan gelen vatandaşlar kurtarıyor.