Gönül Sofrası Sarraflar Caddesi'nde
Yozgat belediyesi Ramazan Programları kapsamında düzenlediği Gönül Sofrası her hafta bir mahallede sloganıyla iftar vaktinde vatandaşları bir araya getirerek kaynaşmayı manevi atmosferin daha üst seviyelere çıkmasını sağlıyor. iftar yemeğine Vali Kemal Yurtnaç’ta katıldı.
Gönül sofrasının bu haftaki durağı sarraflar caddesi oldu. İftar programında buluşalım sloganıyla yola çıkan Yozgat Belediyesinin bu seferki durağı Sarraflar Caddesi oldu. İftara, Vali Kemal Yurtnaç’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ve Yozgat halkı katıldı.
Her fırsatta vatandaşla bir araya gelen Vali Yurtnaç, bugün de Sarraflar Caddesinde Yozgat halkıyla iftar yemeğinde buluştu. Yozgat halkının birlik ve beraberlik içerisinde bir sofrada buluşmasından duyduğu memnuniyetini dile getiren Yurtnaç, “Bir idareci için bu görüntü muazzam bir şey. Halkı ile beraber olan, halkı ile bütünleşen, onların acılarıyla üzülen, mutluluklarıyla sevinen bir idare bu ortamdan çok memnun olur. Dolayısıyla Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonrada bu tür programlara devam edilecektir. Bizlerde görevimiz esnasında sizlerle beraber olmayı bir zenginlik olarak göreceğiz ve bunları da çalışma arkadaşlarımla Yozgat’ta devam ettireceğiz. Eğer halk yoksa devlette yok, halk yoksa iyi bir idare de yok. Biz iddiayla bunları gerçekleştirmeye çalışacağız. Ben bu mübarek kadir gecesinde hepinizin kadir gecesini tebrik ediyorum, hayırlı bayramlar diliyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.