Büyük Acının İkinci Yılında da Dualarla Anıldılar

Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 madencinin hayatını kaybettiği kazanın yıl dönümünde maden şehitleri dualarla anılıyor. Kazanın ardından geçen ikinci yılda maden şehitliğine giden madencilerin yakınları, dualar edip, Kur'an-ı Kerim okudular.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 1 dk
visibility 116
update 21:50
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Büyük Acının İkinci Yılında da Dualarla Anıldılar

Yeni Çeltek Kömür ve Maden İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, 301 madencinin şehit olduğu Soma Maden kazasının yıl dönümünü nedeni ile yaptığı açıklamada şehit madencilere rahmet, ailelerine sabırlar diledi.

Kazanın madencilik tarihi bakımından oldukça üzüntücü verici olduğunu belirten Coşkun; "Allah'tan dileğimiz ve duamız bu kazaları milletimize bir kez daha yaşatmamasıdır" dedi.

Coşkun; “İnşallah Soma, Türkiye'nin iş kazalarında yaşadığı son acı olur. Maden kazasında yaşamını yitiren tüm madencilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize bir kez daha baş sağlığı diliyorum"  şeklinde konuştu.

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!