Başkan Ekinci gurbetçileri uyardı

Yozgat’ın Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci yaz ayının gelmesiyle birlikte yurtdışından gelen gurbetçilere hoş geldiniz diyerek uyarılarda bulundu.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 1 dk
visibility 131
update 03:39
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Başkan Ekinci gurbetçileri uyardı

Yozgat’ın Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci yaz ayının gelmesiyle birlikte yurtdışından gelen gurbetçilere hoş geldiniz diyerek uyarılarda bulundu.

 

Başkan Ekinci gurbetçilerin Atatürk Bulvarı üzerinde araç parkı konusunda kurallara uymamaları üzere uyarılarda bulundu.

 

Başkan Ekinci yaptığı açıklamada; “Baba ocağına misafir gurbetçi hemşehrilerim. Sorgun bizim kadar sizin de şehriniz. Sizleri buralarda görmek maddi manevi her bakımdan çok güzel. Sayenizde şehrin canlılığı artıyor, hasret gideriyoruz. Ama rica ediyorum herkes gibi sizlerde kurallara uyma konusunda hassasiyet gösterin. Birbirimize örnek olalım. Başka Sorgun yok. Varımız yoğumuz burası. Şehrimize elbirliği ile katkı sağlayalım. Bu vesile ile hoş geldiniz diyor, iyi tatiller diliyorum.”

 

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!